Skip to main content

Fijn dat je mijn e-book 5 tips voor beter omgaan met angst bij kanker hebt aangevraagd. Zelfs als je al meer rust ervaart door een enkele tip, dan is er al winst. Je kunt hieronder op de link klikken om het PDF-bestand direct te downloaden.

5 TIPS – Beter omgaan met angst bij kanker 

Ik hoor graag welke van deze tips voor jou direct een eye-opener was om meer rust te creëren voor jezelf. Dat kan heel eenvoudig via het contactformulier.

Ook als je andere vragen hebt kun je ze daar stellen. Voel je vrij, ik zal ze -voor zover mijn kennis reikt- met liefde beantwoorden.

Warme groet,
Tallina de Boer
Natuurlijke zelfzorg bij kanker 

info@tallinadeboer.nl
https://www.tallinadeboer.nl

 

PS. Je staat nu ook op mijn maillijst zodat ik je regelmatig artikelen, nieuw en tips kan sturen op het gebied van alternatieve zelfzorg, leefstijl, bij kanker. Je kunt je natuurlijk altijd weer uitschrijven onderaan de mails. Als de mails niet goed zichtbaar zijn of in de spam terechtkomen, voeg mij dan alsjeblieft toe als contactpersoon. Dan is dat probleem direct opgelost.